Configuració

Contrasenya oblidada?

Sobre Disnou

DISNOU és una marca de Grup Industrial Plàstic AL6, SL.

DISNOU es va formar fa gairebé 30 anys fruit de la inquietud per desenvolupar idees que s’adaptessin al metacrilat de metil, policarbonat, poliestirè i altres materials plàstics i donar sortida així a diversos sectors industrials i comercials

 

Durant aquests anys DISNOU s’ha guanyat la confiança dels seus clients i una posició representativa en el sector, gràcies a la serietat en el tracte i a la qualitat dels seus productes i serveis, ha exportat a diferents països de la Unió Europea així com a Hispanoamèrica..

 

Recentment, en el curs de l’any 2017, DISNOU ha rebut el certificat de Calidad ISO 9001, com a resultat lògic del seu treball, bon fer i perseverança al llarg de tots aquests anys.

 

Actualment DISNOU disposa de la maquinària i de la capacitat tant humana com tècnica per a poder donar la solució òptima als requeriments dels clients, amb un afany constant d’innovació i millora. “Estem capacitats per a la realització de grans sèries, així com peces ‘artesanals’ i individuals.”

 

No dubtin a exposar-nos el que necessitin i, com sempre, intentarem trobar la millor solució. Poden visitar l’exposició permanent de productes a les nostres instal·lacions.

 

TORNAT A INICI

Qui som ?

Som una empresa familiar, sorgida de la inquietud per desenvolupar idees en metacrilat, policarbonat, poliestirè. Actualment formem l’empresa 20 treballadors.

Per què triar-nos?

A més de comptar amb un gran equip humà, comptem amb la maquinària més avançada tant per a cort, doblegat i elaboració de metacrilat. A més cada projecte és tractat de forma personal i adequat al client.

Què fem en metacrilat ?

Elaborem pràcticament tot el que se t’ocorri, es poden realitzar tots els plans des d’inici per a acabar amb la peça que desitja el nostre client. Des de pantalles per a protecció de maquines, expenedors de cereals o expositors de maquillatge, només has de demanar-ho.

X