Configuració

Contrasenya oblidada?

Doblegat i Pegat de Metacrilat i altres materials plàstics

DOBLEGAR I PEGAR METACRILAT I ALTRES MATERIALS PLÀSTICS

A DISNOU  a més de tallar també dobleguem i enganxem el metacrilat i la resta de materials plàstics de similars característiques i virtuts. Treballem també amb la tècnica de la Termoconformació consistint a escalfar una planxa o llàmina de termoplàstic semielaborat per a modelar-la de forma adequada posteriorment.

Actualment DISNOU disposa de 4 doblegadores de diferents característiques que van des d’una doblegadora de fins a tres metres a doblegadores de gran precisió en les petites peces.

Per altra banda i de forma complementaria, DISNOU compta amb personal altament qualificat i experimentat en tot el referent al pegat i encolat de tota mena de materials plàstics.

Tot això ens atorga una àmplia polivalència productiva i assumir des de produccions de llargues i petites sèries fins a treballs únics i peculiars, de naturalesa artesanal.

DISNOU doncs, no només està en disposició de treballar per a molt diferents sectors productius i comercials, com així ja succeeix, si no que està obert a qualsevol idea que se li plantegi en productes per a la llar o altres peticions particulars i peculiars.

Dit d’una altra manera, qualsevol cosa que se li ocorri, no dubti a plantejar-nos-la i sol·licitar pressupost.

TORNAR A INICI

Construïm el que necessitis, en Metacrilat o altres materials plàstics.

Si us plau, contacta'ns i explica'ns el teu projecte o treball a realitzar.

X