Configuració

Contrasenya oblidada?

Fabricació de proteccions de maquinària pesant

DISNOU Projecta, fabrica i personalitza des de fa més de 20 anys, Proteccions de Seguretat per a Maquinària, amb la finalitat d’oferir la màxima protecció i seguretat tant per als productes a el·laborar com als treballadors que els manipulen.

DISNOU s’ha convertit així en una empresa altament experimentada en la manipulació de plàstics com el Policarbonat i el PETG, sent aquests els materials més apropiats per a aquest menester en tractar-se de materials ultrarresistents tant als impactes com a les temperatures, i oferint d’altra banda una perfecta visibilitat i transparència als operaris.

L’objectiu de DISNOU, és la millora constant d’aquests productes, garantint així una àmplia selecció de possibilitats, ràpides de muntar, fàcils d’usar i de màxima comoditat i seguretat per a l’operador, oferint a més variades opcions amb una excel·lent relació qualitat/ preu.

 

DISNOU, atesos els requisits particulars dels nostres clients realitza les Proteccions que produeix a partir de sistemes CAD, i disposa tant del personal com de la maquinària més adequada per a fer-ho, destacant l’ús de C.N.C. i molt especialment el d’una dobladora de fins a 3 metres.

 

Les proteccions de DISNOU, estàndard o personalitzades, ofereixen una estructura robusta i d’alta qualitat d’acabats realitzades amb els millors i més adequats materials per a cada cas, complint estrictament amb els últims estàndards de seguretat de la Unió Europea.

 

 

 

TORNAR A INICI

Construïm el que necessitis, en Metacrilat o altres materials plàstics.

Si us plau, contacta'ns i explica'ns el teu projecte o treball a realitzar.

X