Configuració

Contrasenya oblidada?

Síguenos:

Segueix-nos:

NOTÍCIES

Notícies i events destacables que es vagin realitzant a l’empresa.

GREENCAST

El futur del planeta està en les nostres mans!

És ben cert que el medi ambient necessita la nostra ajuda i cal que tots hi col·laborem. Per aquest motiu a Disnou recentment hem començat a treballar amb el material Greencast.

Es tracta d’un tipus de metacrilat 100% reciclat i reciclable.

Aquest material ens permet fer un pas a ser una empresa més sostenible i a donar sortida, cada cop més, a productes ‘’eco friendly’’, és a dir, respectuosos amb el medi ambient.

TV3

Disnou ha estat treballant amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i TV3 sent el responsable de la instal·lació de mampares i proteccions a les seves oficines, recepcions, menjador i magatzems.

Donada la situació que vivim amb el COVID és necessari que tothom prengui precaucions i mesures de protecció adequades. Nosaltres estem capacitats per fabricar tot tipus de proteccions de metacrilat i a més de realitzar la instal·lació adequada a les teves necessitats. A Disnou t’oferim i garantim el millor per a la protecció de la teva empresa.

PLÀSTIC I SOSTENIBILITAT

La situació actual del planeta no és idònia i requereix tots els esforços possibles que es puguin realitzar procurant sempre la CONSERVACIÓ de l’entorn i garantir un bon FUTUR a les generacions futures.

Com a empresa hem començat a contribuir en la SOSTENIBILITAT del planeta utilitzant el material ecològic Green Cast, que consisteix en plaques de metacrilat de colada 100% reciclades i reciclables.

Seguint amb aquest criteri a Disnou RECICLEM tot el material sobrant de la nostra feina per aportar així el nostre granet de sorra.

LÀMPADES PERSONALITZADES

Som capaços de plasmar en METACRILAT idees ESPECIALS gravades a làser adaptant-nos al teu gust. A partir d’un model estàndard de làmpada podem crear de manera personalitzada el que ens proposis ja sigui per regal o decoració de la llar.

La làmpada es recolza en una base de color negre i de 9cm de diàmetre. A més pots variar el color de la il·luminació d’una manera còmoda i fàcil gràcies al comandament a distància.

X