Configuració

Contrasenya oblidada?

Síguenos:

Segueix-nos:

NOTÍCIES

Notícies i events destacables que es vagin realitzant a l’empresa.

SORTEIG INSTAGRAM

Sortegem a INSTAGRAM un cub LED.

El premi inclou:

  • Cub LED
  • Comandament a distància
  • Joc Tangram

 

Fes clic aquí per visualitzar les bases legals del sorteig

LLEI DE RESIDUS

Espais destinats per productes a granel als supermercats

A partir del 2023 els comerços detallistes d’alimentació de més de 400 m² han de destinar almenys un 20% de la seva àrea de venda a productes sense embalatge, venda a granel o amb envasos reutilitzables.

EQUIP DISNOU

Coneixíeu l’equip Disnou?

Aprofitant que estrenem la nostra nova vestimenta d’estiu us mostrem una foto del nostre equip de treballadors!

Oi que sortim molt bé tots!?

LÀMPADES DE REGAL

Heu de fer un regal especial? Nosaltres tenim la solució perfecta!

A Disnou oferim làmpades de metacrilat personalitzades!

Aquestes làmpades disposen d’un suport i un comandament a distància que permet escollir el color de la il·luminació.

Les làmpades estan fetes amb material sostenible, ja que actualment estem treballant amb metacrilat 100% reciclat i reciclable.

Només cal que ens comuniqueu la vostra idea i nosaltres ho fem!

CUBETES PER A ELECTROFORESI

A Disnou fem tota mena de productes, entre ells realitzem cubetes de metacrilat per a electroforesi.

L’electroforesi és una tècnica que consisteix a moure i transportar molècules fent ús d’un camp elèctric.

D’aquesta manera s’aconsegueix una separació en funció de la seva grandària i la seva massa. Aquest fenomen es va observar per primer cop fa més de 200 anys, concretament l’any 1807.

GREENCAST

El futur del planeta està en les nostres mans!

És ben cert que el medi ambient necessita la nostra ajuda i cal que tots hi col·laborem. Per aquest motiu a Disnou recentment hem començat a treballar amb el material Greencast.

Es tracta d’un tipus de metacrilat 100% reciclat i reciclable.

Aquest material ens permet fer un pas a ser una empresa més sostenible i a donar sortida, cada cop més, a productes ‘’eco friendly’’, és a dir, respectuosos amb el medi ambient.

TV3

Disnou ha estat treballant amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i TV3 sent el responsable de la instal·lació de mampares i proteccions a les seves oficines, recepcions, menjador i magatzems.

Donada la situació que vivim amb el COVID és necessari que tothom prengui precaucions i mesures de protecció adequades. Nosaltres estem capacitats per fabricar tot tipus de proteccions de metacrilat i a més de realitzar la instal·lació adequada a les teves necessitats. A Disnou t’oferim i garantim el millor per a la protecció de la teva empresa.

PLÀSTIC I SOSTENIBILITAT

La situació actual del planeta no és idònia i requereix tots els esforços possibles que es puguin realitzar procurant sempre la CONSERVACIÓ de l’entorn i garantir un bon FUTUR a les generacions futures.

Com a empresa hem començat a contribuir en la SOSTENIBILITAT del planeta utilitzant el material ecològic Green Cast, que consisteix en plaques de metacrilat de colada 100% reciclades i reciclables.

Seguint amb aquest criteri a Disnou RECICLEM tot el material sobrant de la nostra feina per aportar així el nostre granet de sorra.

LÀMPADES PERSONALITZADES

Som capaços de plasmar en METACRILAT idees ESPECIALS gravades a làser adaptant-nos al teu gust. A partir d’un model estàndard de làmpada podem crear de manera personalitzada el que ens proposis ja sigui per regal o decoració de la llar.

La làmpada es recolza en una base de color negre i de 9cm de diàmetre. A més pots variar el color de la il·luminació d’una manera còmoda i fàcil gràcies al comandament a distància.

X