Configuració

Contrasenya oblidada?

Tall i gravat de metacrilat amb làser

TALL I GRAVAT AMB LÀSER

A DISNOU realitzem tall i gravat d’alta precisió en metacrilat amb làser d’última generació, és a dir amb tecnologia làser de CO2. Treballem tant amb metacrilat de bugada com amb metacrilat d’extrusió, en tot tipus de colors i amb gruixos que van des de 1mm. fins a 30mm.

 

Aquesta tecnologia làser ofereix la millor qualitat de tall amb un alt grau d’optimització. Cal destacar del tall làser de metacrilat la precisió, la rapidesa i la neteja en el tall amb vores polides i acabades.

 

Tot això comporta una disminució dels residus i que la peça tallada no requereixi un procés posterior per ser polida i escatada, la qual cosa ens permet oferir als nostres clients un millor servei a preus cada vegada més competitius.

 

DISNOU està doncs, en disposició d’oferir la millor qualitat de tall amb làser, confeccionant i treballant peces de tota mena capaces d’adaptar-se a les exigències dels nostres clients.

 

Prova d’això és la diversitat de sectors dels quals provenen molts dels nostres millors clients. Sectors com la publicitat, l’hostaleria, la joieria, la nàutica, la cosmètica, la indústria, el petit comerç o els supermercats.

Construïm el que necessitis, en Metacrilat o altres materials plàstics.

Si us plau, contacta'ns i explica'ns el teu projecte o treball a realitzar.

X