Configuració

Contrasenya oblidada?

Síguenos:

Segueix-nos:

Com Comprar

  ÚS DE LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

En fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:

  • Fer ús d’aquesta pàgina web únicament per a realitzar consultes o comandes legalment vàlides.
  • No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-lo i informar les autoritats pertinents.
  • Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consent que podrem fer ús d’aquesta informació per a posar-nos en contacte amb vostè si és necessari (veure la nostra Política de Privacitat).

Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

En realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

    DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a territori espanyol. (ESPANYA).

Per a qualsevol altra destinació d’enviament (fora d’Espanya) contactar amb info@disnou.com

Duanes: En el cas d’enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla el destinatari haurà de fer-se càrrec de qualsevol tipus d’impostos o eventuals despeses de duana que li siguin exigits per aquesta entitat.

COM FER UNA COMANDA

Per a realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra online i fer clic a “Pagar” des del carret dels seus productes. Seguidament haurà d’emplenar les dades sol·licitades i veurà el detall i cost de la comanda que està realitzant i haurà de marcar en la casella corresponent, que accepta els termes i condicions, després de llegir-los i estar d’acord. A continuació en fer clic a “Realitzar Comanda” passarà a la pantalla intermèdia on podrà pagar amb la seva targeta de crèdit de manera segura o cancel·lar la comanda. En prémer “Pagar amb Targeta” se li conduirà a l’entorn segur de l’entitat bancària i haurà d’emplenar el formulari amb les dades de la seva targeta de crèdit i acceptar. Segons nova normativa, hem d’informar-lo que la transacció que vostè farà la fer el pagament es realitzarà en el territori espanyol, Espanya. Seguidament, vostè rebrà un correu electrònic justificant recepció de la seva comanda (la “Confirmació de Comanda”).

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produïssin dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

MITJANS TÈCNICS PER A CORREGIR ERRORS

En cas que vostè detectés que s’ha produït un error en introduir les seves dades personals durant el seu registre com a usuari d’aquesta pàgina web, podrà modificar els mateixos en l’apartat “El meu Compte”.

En tot cas, podrà corregir errors relacionats amb les dades personals aportades durant el procés de compra dirigint-se a l’adreça de correu electrònic info@disnou.com, així com exercitar el dret de rectificació contemplat en la nostra Política de Privacitat.

Aquesta pàgina web mostra finestres de confirmació en diversos apartats del procés de compra que no permeten prosseguir amb la comanda si les dades d’aquests apartats no s’han proporcionat correctament. Així mateix, aquesta pàgina web ofereix els detalls de tots els articles que hagi afegit a la seva cistella durant el procés de compra, de manera que, abans de realitzar el pagament, vostè podrà modificar les dades de la seva comanda.

Si vostè detectés un error en la seva comanda amb posterioritat a la finalització del procés de pagament, haurà de posar-se en contacte de manera immediata amb nosaltres, en l’adreça de correu electrònic anteriorment esmentat, perquè puguem esmenar l’error al més aviat possible.    

PREU I PAGAMENT

Els preus de la pàgina web inclouen IVA, però exclouen les despeses d’enviament, que ho veurà i s’afegirà a l’import total degut segons s’exposa en resum desglossat del cost de la comanda en la pàgina del carret, amb productes que desitja adquirir.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes respecte als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda. Una vegada que hagi seleccionat tots els articles que desitja comprar, aquests s’hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Per a això, haurà de seguir els passos del procés de compra, emplenant o comprovant la informació que en cada pas se li sol·licita. Durant el procés de compra, abans de realitzar el pagament, podrà modificar les dades de la seva comanda. Disposa d’una descripció detallada del procés de compra en ‘Com realitzar una Comanda’ de l’anterior apartat 6. Si és vostè un usuari registrat, disposa d’un detall de les comandes realitzades en l’apartat El meu Compte.

Podrà utilitzar com a mitjà de pagament les targetes de crèdit o dèbit, com Visa i Mastercard. Per a minimitzar el risc d’accés no autoritzat, es codificaran les dades de la seva targeta de crèdit utilitzant un dels entorns més segurs que existeixen, Redsys. En fer clic a “Autoritzar Pagament” vostè està confirmant que és el legítim propietari de la targeta.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora d’aquestes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap comanda amb vostè.

COMPRA COM CONVIDAT

Aquesta pàgina web també permet la compra a través de la funcionalitat de compra com a convidat. En aquesta modalitat de compra, se li sol·licitaran únicament les dades imprescindibles per a poder tramitar la seva comanda. Una vegada finalitzat el procés de compra, se li oferirà la possibilitat de registrar-se com a usuari o continuar com a usuari no registrat.

IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT I FACTURACIÓ

De conformitat amb el que es disposa en l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, el lliurament dels articles s’entendrà localitzada en el territori d’aplicació de l’IVA espanyol si l’adreça de lliurament està en territori espanyol excepte Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent a cada moment en funció de l’article concret de què es tracti. En les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobaran exemptes d’IVA per aplicació del que es disposa en l’article 21 de Llei 37/1992, sense perjudici de l’aplicació dels impostos i aranzels corresponents conforme a la normativa vigent en cadascun d’aquests territoris i és al propi comprador o destinatari a qui competeix el pagament del IGIC (Impost Canari) o el IPSI (a Ceuta i Melilla) del producte importat..

Vostè ens autoritza expressament a emetre la factura en suport electrònic.

TORNAR A INICI

X